19 באוג׳ 2010

בתאבון




משתפת אותכם בעוד מתכון מהמטבח הפרטי שלי.

מי אמר שאוכל בריא לי יכול להיות גם טעים?!






צ'יקן סטייק במרינדה עם פירה בטטה


600 גרם חזה עוף חתוך לסטייקים דקים

6 כפות סויה

4 כפות סילאן תמרים

תרסיס שמן


מערבבים היטב את הסויה והסילאן לתערובת אחידה ומשרים בה את העוף לפחות שעה.

מרססים מחבת עבה בשמן ומטגנים את סטייק העוף משני הצדדים.

מניחים בצלחת את סטייק העוף לצד פירה הבטטות ומגישים.




פירה בטטות


8 בטטות גדולות

8 כפות שמן זית

מלח ופלפל

נייר אפייה



לקרצף היטב את הבטטות מכל הלכלוך. לבשל 20 דקות בהרבה מים.

לייבש ולהניח על תבנית מכוסה בנייר אפייה.

לחמם תנור ל-200 מעלות ולצלות במשך 30 דקות.

להניח לבטטות להתקרר מעט, לקלף בעדינות ולהעביר לקערה.

למעוך את הבטטות ידנית או עם ממחה חשמלי (כמו של מרקים), להוסיף שמן זית ולתבל.





מוזמנים לשתף בתוצאות וכמובן-לחלוק איתנו מתכונים טעימים ובריאים מספר המתכונים האישי שלכם.

סופ"ש שבוע נעים לכולנו

הגר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה